söndag 12 oktober 2008

TRÄNINGSTIPS NÄR DU INTE ORKAR TRÄNA

Känner du att du vill röra på dig men saknar motivationen? Här kommer några träningstips som är garanterat befriade från hantlar, motionscyklar och svettluktande gym;

1/.Ta med några frukter och en flaska vatten, sköna skor på fötterna, och bege dig till en shoppinggalleria. Sedan går du och kikar i alla butikerna, även dom du inte brukar gå i. Frukten och vattnet tar du till när något café frestar med prinsessbakelser och läskautomater. Eller för att ladda batterierna. En dag på stan/gallerian ger mer rörelse än att sitta hemma och vänta på tränings motivation.

2/.Slå på radion eller stoppa i favoritskivan i CD spelaren och dansa loss som en galning till musiken. Släpp alla hämningar och ge dig hän. Kalorierna kommer att fly i panik från din galna uppenbarelse!

3/. Ta ut alla kläder ut garderoben, prova allt, och vik in det i garderoben igen. Samma princip som punkt 1; Bränner mer kalorier än att göra ingenting.

4/. Plocka fram barnasinnet och några goda vänner som kanske också tappat motivationen. Lek kurragömma med kull, Under Höken Vingar Kom eller någon annan lek. Hoppa hage, sparka boll och ta fram hopprepet. Garanterat svettigt och ett gott skratt förlänger livet.

6/. Bjud hem ett gäng barn i åldern 2-5 och låt dom härja fritt i några timmar och städa sedan upp efter dem. Garanterad kaloriförbrännare. Extra motion om det är vinter och du dessutom klär på 4-6 barn deras vinterkläder.

Inga kommentarer: